Back to Top

Wat doen wij

Over het verzorgen van uw project, van begin tot eind.


ADVIES

Van Ketel Industriële Automatisering kan advies uitbrengen voor een goed verloop van uw project. Met onze kennis kunnen wij de status van uw huidige installatie inventariseren en zoeken naar de beste en meest economische oplossing.


Lees meer

ENGINEERING

Van Ketel Industriële Automatisering ontwerpt voor veel van de relaties de complete besturings-installaties, waarbij naast de besturingskasten ook bekabeling en veldinstrumenten worden meegenomen in het ontwerp. Uiteraard worden de installaties ontworpen volgens de relevante normen. Om bij te blijven worden er regelmatig trainingen gevolgd.

Lees meer

SOFTWARE

Speerpunt van onze organisatie is onze breed inzetbare kennis op gebied van besturingstechniek. Jarenlange ervaring op allerlei gebieden zorgt er voor dat wij met onze klanten goed kunnen meewerken aan de juiste oplossing voor elk automatiseringsvraagstuk.

Lees meer

PANEELBOUW

Alle besturingspanelen die gefabriceerd worden voor de projecten die we uitvoeren bouwen we in onze eigen werkplaats. We hebben de expertise in huis om degelijke en betrouwbare besturingspanelen te bouwen.

Lees meer