Back to Top

Vacatures


Let op: acquisitie naar onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.


ELEKTROMONTEUR BUITENDIENST

Voor 38 uur per week.

Wij zijn op zoek naar een elektromonteur, die (na een gedegen inwerkperiode) zelfstandig en ook soms in samenwerking met collegae bij onze klanten werkzaamheden kan verrichten aan onze besturingsinstallaties.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een gezellig team en informele sfeer.

  • Ondersteuning van je collega's in het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden.

  • Boeiend en afwisselend werk, zoals bijvoorbeeld ook het assisteren bij in bedrijf stellen van installaties, ter ondersteuning van de programmeur.

  • Een passend en marktconform salaris, 8% vakantiegeld, en een winstdelingsregeling (maximaal 1 extra maand).

  • Trainingen, uitdaging om jezelf verder te ontwikkelen, doorgroeimogelijkheden.

  • 25 vrije dagen en 13 ATV-dagen per jaar, bedrijfsauto (bestelbus) voor woon-werk verkeer en bezoek aan klanten, jaarlijks bedrijfsuitje.

Wat verwachten wij van jou?

De werkzaamheden vinden voornamelijk binnen Nederland plaats. We zoeken iemand met elektro MBO-3 of MBO-4 niveau, die gestructureerd kan werken en van de techniek houdt. Naast het uitvoeren van werkzaamheden bij klanten zal paneelbouw bij ons in de fabriek af en toe voorkomen.

Heb je interesse? Lijkt het je leuk om in ons bedrijf (van totaal nu 13 mensen) een plek te krijgen? Stuur dan een e-mail met wat info over wie je bent, wat je doet en wat je zoekt, aan frank.vanketel@van-ketel.nl. Dan neem ik contact met je op!