Back to Top

Vacatures


Let op: acquisitie naar onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.


SENIOR SOFTWARE APPLICATION ENGINEER

Voor 38 uur per week.

Wij zijn op zoek naar een PLC-programmeur met de nodige ervaring (minimaal 5-10 jaar), die ter uitbreiding van ons team van 5 programmeurs (na een gedegen inwerkperiode) zelfstandig projecten kan programmeren en in bedrijf kan stellen. We zoeken daarbij iemand die affiniteit heeft met “energie”, want we hebben veel projecten waarbij we de noodstroomvoorziening van allerlei publieke instellingen besturen. Denk hierbij aan ziekenhuizen, drinkwaterpompstations, gevangenissen, politiebureaus etc. Dat betreft dan vooral hoofdverdelerbesturingen en aggregaatbesturingen. Er komt daarbij meer kijken dan alleen het programmeren van PLC’s en HMI’s, zoals het synchroniseren van aggregaten, loadsharing, loadshedding, toerenregeling, spanningsregeling. We werken voornamelijk met Siemens PLC’s en ook wel met Schneider PLC’s.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een gezellig team en informele sfeer.

  • Ondersteuning van je collega's in het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden.

  • Boeiend en afwisselend werk, zoals bijvoorbeeld ook het inspecteren en testen van de geproduceerde besturingskasten (zodat je ook je praktische skills ontwikkelt).

  • Een passend en marktconform salaris, 8% vakantiegeld, en een winstdelingsregeling (maximaal 1 extra maand).

  • Trainingen, uitdaging om jezelf verder te ontwikkelen, doorgroeimogelijkheden.

  • 25 vrije dagen en 13 ATV-dagen per jaar, bedrijfsauto (bestelbus) voor woon-werk verkeer en bezoek aan klanten, jaarlijks bedrijfsuitje.

Wat verwachten wij van jou?

Geen zorgen, de kennis op gebied van noodstroom hebben we al. Die willen wij graag gaan delen met iemand die zich bij ons verder wil ontwikkelen in dit vakgebied en mooie projecten wil uitvoeren. De werkzaamheden vinden voornamelijk binnen Nederland plaats.We zoeken iemand met MTS/HTS denkniveau, die structuur in zijn/haar werk heeft, betrouwbare en creatieve oplossingen kan bedenken en overzicht kan houden in het werk.

Heb je interesse? Lijkt het je leuk om in ons bedrijf (van totaal nu 13 mensen) een plek te krijgen? Stuur dan een e-mail met wat info over wie je bent, wat je doet en wat je zoekt, aan frank.vanketel@van-ketel.nl. Dan neem ik contact met je op!